€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

TRAGEDIE LAZU / "Dă-o-n p…a mea". Reacția șocantă a șoferului mașinii Mercedes, despre o victimă

Ştire online publicată Marţi, 21 Noiembrie 2017. Autor: Sorin HULUBEI
Un șofer care se afla în zonă imediat după producerea accidentului de la Lazu a relatat pe grupul de Facebook „Parchez ca un Bou” reacția care poate fi considerată cel puțin deplasată a tânărului care se afla la volanul autoturismului Mercedes. „Un tip de lângă mine îl întreabă pe șoferul autoturismului Mercedes de starea victimei, la care acesta răspunde sec, plin de scârbă: «Dă-o în p...a mea»”, scrie Edy M. Bărbatul continuă să povestească despre atitudinea total nepăsătoare a șoferului, care și-a sunat imediat tatăl și a stat cu ochii în telefon, fără a-i păsa de urmările accidentului produs. 


„Două doamne inerte în Dacia Sandero, ambele inconștiente, suspendate în centurile de siguranță, pe cealaltă parte conducătorul mașinii Mercedes, nepăsător, scufundat în smartphone până în gât, îl suna pe tata care a ajuns mai repede decât elicopterul SMURD. Participanții la trafic care au văzut comportamentul conducătorului de Mercedes au rămas blocați, toți au afirmat că de la bifurcație Cumpăna acesta a condus foarte repede și a făcut jaloane printre ei. Am participat la măsurători, urma de frânare a fost de peste 100 de metri”, mai spune Edy M. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6350 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3871 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8333 secunde