TRAGEDIE la Mangalia: Copil de 3 ani, MORT după ce a fost MUȘCAT de un câine

6587
TRAGEDIE la Mangalia: Copil de 3 ani, MORT după ce a fost MUȘCAT de un câine - xbaietelcrop-1636043535.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au demarat o investigație, în cursul zilei de joi, 4 noiembrie, privind moartea unui copil de 3 ani. Din primele informații, băiețelul a fost mușcat de cap de un câine.
Update: Tragicul accident a avut loc în incinta locuinței familiale din Mangalia, în jurul orei 12.00. Din primele informații, câinele este un presa canario, în vârstă de cinci ani, care se afla închis într-un țarc. Bunica copilului a mers să hrănească animalul, iar când a deschis țarcul, copilul s-a strecurat printre picioarele ei. A fost mușcat de cap de câine, suferind leziuni incompatibile cu viața.


UPDATE: 


Astăzi, în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un copil , de 3 ani, ar fi fost mușcat de către câinele familiei.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un câine din rasa presa canario, înregistrat, care era ținut într-un țarc din curtea locuinței.

Din cercetări a reieșit faptul că, în cursul zilei de astăzi, bunica minorului a intrat în țarc pentru a hrăni câinele, iar în acel moment, copilul s-ar fi strecurat pe lângă aceasta, fiind mușcat de câine.

Copilul a fost transportat la spital unde, din nefericire, a decedat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, totodată fiind efectuate verificări referitoare la respectarea prevederilor O.U.G. 55/2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6005 secunde