Tragedie la Constanța. Un tânăr a fost strivit mortal chiar de copacul pe care-l tăia

417
Tragedie la Constanța. Un tânăr a fost strivit mortal chiar de copacul  pe care-l tăia - tanaromoratdecopacpozaoriginala-1476720957.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de 29 de ani din județul Constanța și-a găsit sfârșitul în chinuri, în miez de noapte, după ce copacul pe care îl tăia cu o drujbă a căzut peste el și l-a zdrobit mortal.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" au explicat că accidentul s-a petrecut în zona IAS-ului din Hârșova, după intersecția cu drumul ce duce către localitatea Ghindărești.

După apelul la 112, la locul tragediei au ajuns o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD. Tânărul a fost scos de sub copac, având încă semne vitale. În pofida multelor minute în care cadrele medicale au încercat resuscitarea bărbatului, efortul a fost în zadar: la ora 21.15 a fost declarat decesul acestuia.

Pentru că traficul fusese blocat pe ambele sensuri, la locul incidentului a fost trimis și un utilaj din cadrul Primăriei pentru a îndepărta copacul care se prăbușise pe carosabil.

O drujbă a fost găsită chiar lângă copacul cu pricina, primele indicii arătând că tânărul ar fi încercat să taie copacul, moment în care pomul s-a prăbușit peste el.

Pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs tragedia, oamenii legii din Constanța au deschis o anchetă în acest caz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4908 secunde