TRAGEDIE LA CONSTANȚA / Un monstru i-a curmat zilele la doar 19 ani! VIDEO + GALERIE FOTO

4465
13

Articole de la același autor

Conștiincioasă, a traversat strada pe trecerea de pietoni. A fost spulberată însă de o mașină condusă de un șofer beat și a murit pe carosabil, sub privirile prietenilor. În acest timp, șoferul fugea de la fața locului, susține el că de teama celor care o însoțeau pe tânăra de 19 ani pe care o accidentase.

Alcoolul și neatenția la volan au curmat, vineri noaptea, viața unei tinere de 19 ani, din Constanța. Andreea Roșu se îndrepta către grupul de prieteni, pentru a merge la o petrecere, când a fost lovită în plin de o mașină și și-a dat ultima suflare în stradă, la câțiva metri de locul unde a fost accidentată. 


VIDEO ȘOCANT! Tragedia de vineri noapte. MOARTEA ANDREEI, surprinsă de o cameră de filmat a unei vulcanizări 



Tragicul incident a avut loc pe strada Dezrobirii, în apropierea Școlii Generale nr. 23. Potrivit oamenilor legii, Liviu Traian Marinel, de 29 de ani, se afla la volanul unui Renault și rula pe sensul dinspre strada I. C. Brătianu spre strada Baba Novac; ajuns în dreptul trecerii de pietoni din apropierea școlii, nici măcar nu a încetinit. A lovit-o în plin pe tânăra de 19 ani, care se angajase în traversarea străzii. A coborât de la volanul mașinii, dar nu a zăbovit prea mult la fața locului, fugind.

De menționat că momentul impactului a fost surprins de o cameră video de supraveghere montată la o vulcanizare din zonă, iar imaginile au ajuns, încă de sâmbătă, în posesia polițiștilor de la Rutieră. După vreo trei ore, în timp ce polițiștii îl căutau deja, s-a prezentat la sediul Secției 2 Poliție, spunând că a fugit de teama prietenilor și rudelor fetei. De altfel, din cauza durerii, unul dintre prietenii tinerei accidentate, l-a bruscat pe un bărbat care, martor la accident, s-a grăbit să-i acorde primul ajutor fetei întinse pe șosea. Îl confundase cu șoferul. 


La fața locului a ajuns o am-bulanță SMURD, dar, în ciuda eforturilor depuse, nu au mai reușit să-i salveze viața tinerei, rănile suferite fiind prea grave.



Suspiciuni că șoferul are un permis fals


Șoferul responsabil petrecuse bine înainte de a se urca la volanul mașinii sale. Asta au evidențiat testările ulterioare, realizate de polițiști și de medicii de la Spitalul Județean. Astfel, la trei ore de la producerea accidentului, când s-a prezentat la sediul Secției 2 Poliție, Liviu Traian Marinel avea o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Iar, testările biologice au arătat o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool în sânge, la prima probă, și de 0,80 mg/l alcool în sânge, la cea de a doua probă.

Mai mult, polițiștii au suspiciuni inclusiv cu privire la autenticitatea permisului său auto, motiv pentru care verifică dacă nu cumva este un fals. Acesta le-a arătat un permis auto eliberat de autoritățile din Spania, dar, susțin surse apropiate anchetei, numele de familie înscris pe acesta nu este același cu cel de pe actul său de identitate (lipsește o literă!). Este la fel de posibil să fie o simplă eroare de tipar, dar polițiștii fac cercetări. De menționat că tânărul le-a mărturisit că a locuit o perioadă îndelungată în Spania.



Mesaje de adio și lumânări pentru Andreea 


Victima sa, Andreea Roșu, era studentă în anul I la Universitatea "Ovidius" Constanța, fiind absol-ventă a Liceului de Electrotehnică și Telecomunicații din municipiului Constanța. Ieri, prietenii ei au aprins lumânări în memoria ei și au trans-mis numeroase mesaje îndurerate prin intermediul unei rețele de socializare.

Ionuț, iubitul ei, cu care avea o relație de doi ani, a lăsat un mesaj sfâșietor pe pagina sa: "Sunt ca și tine, mort pe dinăuntru. Când îl pierzi, atunci îți dai seama cât de mult îl iubești, dar tu?! Tu cu ce ai greșit, fata mea?!!?! Mai bine te știam fără ceva, dar în viață. Acum, cum te pot vizita la cimitir, Andreea?! Cum?! Ce am greșit, Doamne, încât să mi te ia?! Te iubesc Andreea, pentru toate câte ai făcut, pentru mine, pentru noi. Te iubesc și nu te voi uita o viață". După cum reiese de pe pagina de pe rețeaua de socializare Facebook a șoferului, acesta achiziționase de câteva luni autoturismul Renault implicat în accident, și se mândrea cu el, postând numeroase poze cu acesta.

Băgat după gratii 


Șoferul responsabil de produ-cerea accidentului a fost reținut, iar sâmbătă seara a fost dus în fața magistraților de la Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă. După analizarea probelor, judecătorii au dispus arestarea lui preventivă pentru 29 de zile. Menționăm că el este acuzat de ucidere din culpă în formă agravantă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului. Pentru fapta sa, el riscă între 5 și 15 ani de închisoare.




Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
noni
11 noiembrie 2013
are mai multe lipsuri soferul

Ii lipseste o litera din permis, simtul raspunderii si cel putin o doaga la cap. A curmat un inceput de drum unei fete nevinovate. Poate daca ii acorda un minim de atentie, nu murea. Cand alegi sa incalci flagrant legea si drepturile celor din jurul tau, renunti voluntar si la drepturile tale si la.protectia legilor. Sa fie judecat si condamnat conform faptelor sale, fara pile, relatii si interventii. Sa iasa din puscarie cand se intoarce copila acasa, la familia ei. Condoleante familiei si Dumnezeu sa o ierte, desi nu prea are de ce, ca ea a plecat nevinovata.

admirataor
11 noiembrie 2013
de ce "monstru"?

foarte multi constanteni merg noaptea la petreceeri si apoi conduc -grabiti- spre casa sau alte petreceri. Toti sunt monstri? A fost un accident nefericit. Pacat de tinara! Daca vreti sa vorbiti de monstri, vorbiti de cei care au hotarit scoaterea limitatoarelor de viteza dinaintea trecerilor de pietoni. Desi (stiau) stiu bine ca in acest mod se risca viata altora, prefera sa nu le puna, pentru a putea goni nebuneste cu masinile lor. Astia sunt monstri care au omorat fata. Si prostii care ii voteaza pentru punga aia nenorocita cu un pui rebegit si mai stiu eu ce. De altfel, justitia o sa-i dea cativa ani cu suspendare tipului... Daca pentru 3 morti s-a dat asa, de ce s-ar da mai mult in acest caz?

Am vazut cum a traversat
11 noiembrie 2013
Constiincioasa, a traversat strada pe trecerea de pietoni....

In fuga direct in fata betivului , asta-i constiinta ? Mai degraba inconstienta !

Marcel
11 noiembrie 2013
11. Dar despre cei doi infractori (rudele fetei) care l-au agresat pe cel care s-a repezit sa o redice de jos, nu spuneti nimic ?

Absolut nici o stare emotionala nu justifica comportamentul celor doi infractori chiar si in cazul in care acela pe care l-au agresat ar fi fost soferul, pt. ca nimeni nu are dreptul sa-si faca dreptate in astfel de situatii. A tolera comportamentul celor doi INFRACTORI inseamna a incuraja oamenii ca in situatii similare sa foloseasca parul, cutitul sau barda. Cu atit mai mult este absolut inadmisibil sa nu fie pedepsiti acesti doi infractori care au agesat un om care a sarit s-o ajute.

Zic si eu
11 noiembrie 2013
Profesore...

Daca traversezi strada in fuga si pe intuneric in conditiile in care era destul de circulata la ora aia cum se numeste asta ? Eu zic ca asa este....INCONSTIENTA TOTALA !

noni
11 noiembrie 2013
ii inteleg

Le integeg durerea si reactia...in acele clipe nu cred ca mai poate fi cineva rational. Si cel agresat, a ramas fara reactie, realizand tragedia prin care trec...Nu vreau sa fiu in locul lor vreodata, am trecut pe la catredala, era jale mare la slujba de inmormantare a fetei...

Răspuns la: 11. Dar despre cei doi infractori (rudele fetei) care l-au agresat pe cel care s-a repezit sa o redice de jos, nu spuneti nimic ?
Adăugat de : Marcel, 11 noiembrie 2013
Absolut nici o stare emotionala nu justifica comportamentul celor doi infractori chiar si in cazul in care acela pe care l-au agresat ar fi fost...
@noni
11 noiembrie 2013
Tu ii intelegi pe ei, dar nimeni nu te poate intelege pe tine

Eu propun ca in astfel de situatii sa luam o secure, o ranga sau altceva asemanator si sa-i ucidem pe toti care sunt in apropiere pt. simplul motiv ca se vor gasi unii care sa justifice crimele noastre. Nu-i asa ?

Miruna
11 noiembrie 2013
degeaba avem cod rutier nou,criminalii nu fac puscarie, degeaba avem lege noua despre maidanezi,cainii maidanezi ,mai ales in orase precum cta nu sunt ridicati

suntem intr-o tara de cacao cu politicieni ,administratii si primari de rahat

sunteti cu capu
11 noiembrie 2013
titlu aiurea

Au fost alte cazuri in care diferite persoane au fost violate si omorate cu cutitul etc, direct de catre... cum sa-i mai spunem, daca unui tampit care nu incetineste ii spunem monstru??? Chiar vreau sa aud un termen potrivit!!!

admirator
12 noiembrie 2013
daca victima

era de sex masculin mai titrati "monstru"? Aiurea... Vedeti tot in numarul asta, omul omorat PREMEDITAT in Piata Chiliei... Nimic deosebit nu? Desi i-a sectionat ambele vene din zona coapselor si l-a abandonat in strada, sa sangereze pina a murit. Voi sunteti sanatoase la devla? Constanta e plina de betivi care conduc noaptea cu viteza. Toti sunt monstri? Dar aia care nu lumineaza intersectiile suficient si nu pun limitatoare de viteza nu sunt monstri? Din cauza lor s-a intimplat accidentul. (Pentru ca este doar un accident nepremeditat. Cauzele sunt multiple: betia soferului, viteza excesiva, proasta iluminare a intersectiei, lipsa limitatoarelor de viteza si... fuga victimei care -practic- s-a aruncat in fata masinii.) Nu-i primul si n-o sa fie nici singurul. Dar, evident, onor conducerea orasului nu are nici o vina... In schimb killer-ul care taie cu sisul premeditat, dorind moartea victimei, este un caz nesemnificativ... Ce jurnalism e asta? Mai profule... tu de ce esti prof? esti din astia noi, cu examenele cumparate sau plagiate? nu mai ai simtul valorii? Cate victime vor mai trebui (barbati, femei, fete) sa moara, pina cand sa va dati seama ca edilii orasului poarta vina pentru toate aceste accidente? sau sunteti din aia care primesc traista cu malai din ce fura "sefu"? Cand veti face diferrenta dintre o moarte accidentala si una premeditata? Si cand veti trata egal victimele sau faptasii? Nu dupa criterii sexiste? Sau politice? Profi de injustitie? Ti se face scarba! Voi, ghazetarii sunteti primii care formati constiinta publica. Daca voi dati faliment ce sa mai vorbim la amarasteanul analfabet care se taraste de la o punga la alta? Sau la "intelectualul" care si-a cumparat examenele si notele din clasa I? Si care nu citeste mai nimic, judecand dupa cifra de afaceri a librariilor si anticariatelor din urbe...

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5369 secunde