TRAGEDIE LA CONSTANȚA / DOUĂ PERSOANE AU MURIT, ÎN URMA UNUI ACCIDENT PRODUS CHIAR ÎN FAȚA ISU DOBROGEA

3086

Articole de la același autor

Accident cu două persoane încarcerate, în fața sediului ISU Dobrogea, în noaptea de duminică spre luni. Un autoturism Audi, care circula pe strada Mircea cel Bătrân, a intrat în coliziune cu un autoturism Ford, care venea de pe strada Decebal. 


În urma impactului, Ford-ul a fost proiectat într-un alt autoturism și s-a oprit în clădirea ISU Dobrogea. Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate.


UPDATE -  În ciuda eforturilor făcute de cadrele medicale, cele două persoane aflate în stop cardiorespirator au fost declarate decedate.


Ce spune Poliția


La data de 13 noiembrie a.c., ora 00.20, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Năvodari, a condus un autoturism pe strada Decebal din Constanța, dinspre bulevardul Tomis către strada Walter Mărăcineanu, iar la intersecția cu bulevardul Mircea nu a respectat indicația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un alt autoturism, care circula pe strada Mircea, dinspre bulevardul Ferdinand către bulevardul Mamaia.

În urma impactului, primul autoturism este proiectat în imobilul unei unități militare, iar al doilea autoturism este proiectat într-un stâlp și ulterior în două autoturisme parcate.

A rezultat decesul conducătorului primului autoturism, precum și a unei pasagere, în vârstă de 20 de ani, precum și rănirea ușoară a conducătorului auto din al doilea autoturism, o femeie în vârstă de 20 de ani, din Constanța.

În cauză a fost întocmit dosar penal.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.542 secunde