TRAGEDIE LA CONSTANȚA / Agent de securitate găsit mort în plină stradă

2613
1
TRAGEDIE LA CONSTANȚA / Agent de securitate găsit mort în plină stradă - lumanareinmormantare1347624232-1512577369.jpg

Articole de la același autor

Un agent de securitate de la firma Trans Guard Security a decedat în cursul zilei de ieri. Ștefan Melciu, în vârstă de 57 ani a fost găsit mort de către un trecător. Victima a fost găsită pe o stradă pe traseul de deplasare a acestuia spre locul de muncă. Deși a fost anunțat Serviciul de Urgență 112, cadrele medicale sosite la fața locului nu i-au putut salva viața.


Evenimentul se cercetează de către ITM Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor. În baza constatărilor efectuate de acesta, declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului, precum și reglementările legale încălcate și pe cale de consecință răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.


Comentează știrea

nae
30 decembrie 2017
agent de securitate

asta-i ca incercarea seftanilor de a resuscita armia romana unde barbati in putere sunt la pensie iar seftanii angajeaza cazaturi de 50 de primaveri,sunteti cu capul

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5267 secunde