€ 4.748
£ 5.4269
$ 4.1981

Mai multe ştiri online:

Tragedie în Tulcea: Doi nepoți și bunica lor au murit luați de viitură. Bunicul e dat dispărut

Ştire online publicată Miercuri, 11 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Acțiune dramatică de salvare, încheiată tragic, în județul Tulcea. Doi bunici și nepoții lor, care încercau să treacă un pârâu cu căruța, în localitatea Măgurele, din comuna Topolog, au fost luați de ape. Femeia și copiii și-au pierdut viața. Bărbatul încă nu a fost găsit. 


Salvatorii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Tulcea au fost alertați marți seară, în jurul orei 20:30, după ce patru persoane au fost luate de apele unui pârâu. Era vorba despre doi adulți și doi copii, care se aflau într-o căruță.


Imediat la fața locului au ajuns mai multe echipaje ale pompierilor. După miezul nopții, salvatorii au reușit să găsească două dintre victime: femeia și un copil. Minorul a fost preluat de Serviciul de Ambulanță, iar bunica lui, de SMURD. Deși le-au fost aplicate manevre de resuscitare, în final medicii au fost nevoiți să pronunțe decesul celor doi. Ulterior, și al doilea copil a fost găsit decedat. 


Din primele informații, se pare că bunicii și cei doi minori au încercat să traverseze cu o căruță pârâul din localitate, care avea debitul mărit. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9445 secunde