Tragedie în Suceava: Un copil de șase ani, omorât de câini

698
1
Tragedie în Suceava: Un copil de șase ani, omorât de câini - caine-1332587960.jpg

Articole recomandate

Un copil în vârstă de șase ani a murit, astăzi la prânz, după ce a fost atacat de câini pe un câmp din satul Călinești, aparținând comunei sucevene Dărmănești. Potrivit primelor date, trupul copilului, care are mai multe mușcături, a fost găsit de către o femeie care a sunat la Serviciul unic de urgență 112.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că polițiștii au fost sesizați, astăzi, că în afara localității Călinești Enache, la aproximativ o sută de metri de casele de locuit, se află cadavrul unui copil.

Epureanu a precizat că, cel mai probabil, copilul a murit în urma unor mușcături multiple de câine, inclusiv în zona gâtului.

Părinții sunt în stare de șoc, a mai arătat sursa citată, care a precizat că polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest eveniment.
În prezent, polițiștii încearcă să stabilească dacă animalele aveau proprietari.

Prefectul de Suceava, Sorin Arcadie Popescu, a declarat copilul a plecat de acasă să se joace pe un imaș din apropierea casei și a fost atacat de câini.

Acest atac a fost văzut de la distanță de două femei, dar până au ajuns acestea la locul respectiv copilul nu mai mișca.

Prefectul Sorin Arcadie Popescu a declarat că deocamdată nu se știe dacă animalele au proprietari sau este vorba despre câini comunitari, dar că polițiștii au declanșat deja o anchetă pentru a stabili acest lucru.

Potrivit primarului comunei sucevene Dărmănești, Dan Chidoveț, copilul, care provine dintr-o familie "mai necăjită" și mai are un frate în clasa a II-a, urma să împlinească șase ani în luna aprilie.

Edilul a mai spus că, în cazul în care se stabilește că acei câini aveau proprietari, aceștia vor fi trași la răspundere pentru ceea ce s-a întâmplat.


Comentează știrea

eu
24 martie 2012
"traiasca" iubitorii de animale si ong-urile!

le dorim si lor aceeasi soarta ca si a copilului ucis. multumiri si primariei care a luat atitudine in aceasta problema. sau... stai! incepe vacanta de Paste, cred ca cei abilitati sa ia masuri, sint in Brazilia deja. mai avem putin de asteptat

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Martie 2012
Stire din Diverse : Rețete pentru pici
Pagina a fost generata in 0.4537 secunde