TRAGEDIE ÎN POARTA 6/ Fetița care a căzut de la etaj a vrut să se joace cu porumbeii / GALERIE FOTO

664
2

Articole de la același autor

Durere fără margini într-o familie din cartierul constănțean Poarta 6. O clipă de neatenție a fost suficientă pentru ca o fetiță de un an și șapte luni să-și piardă viața. 




Micuța, împreună cu sora ei geamănă și fratele lor în vârstă de șapte ani, se aflau acasă, în supravegherea bunicii, în vreme ce părinții erau la serviciu, iar bunicul plecase. Micuța Bianca Nicole a mers în bucătărie, s-a urcat pe un scaun și s-a aplecat peste geam. S-a dezechilibrat și a căzut în gol, de la etajul al patrulea al imobilului, spun oamenii legii. În momentul tragediei, bunica s-ar fi aflat la toaletă, spun vecinii.


A coborât într-un suflet în fața blocului, când și-a dat seama ce s-a întâmplat și, îndurerată, a luat trupul sângerând al micuței înapoi în dormitor.  Ajunse la fața locului, cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Constanța nu au mai putut să facă nimic. Dr. Rodica Baias, medicul ajuns la fața locului a declarat îndurerată: "Este o tragedie ceea ce s-a întâmplat, ne-a afectat și pe noi. Bunica, însă, a greșit, nu trebuia să miște copila ulterior incidentului".  Trupul neînsuflețit a fost dus la morgă, pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii Secției 5 au demarat o anchetă, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.
Vecinii spun că, cel mai probabil, fetița a văzut porumbeii care și-au făcut cuib în gurile de aerisire de la cămară și a căzut vrând să se joace cu ei. 


Comentează știrea

constantean
21 iunie 2013
tragic

Ca tata a doi copii, nu am cuvinte sa-mi exprim gandurile catre familia fetitei. Nu vreau sa stiu ce e in sufletul lor. Sincere condoleante, ca de la parinte la parinte. Dumnezeu sa o odihneasca !

MIRUNA
22 iunie 2013
iarasi primitivismul parintilor si bunicilor din multe straturi ale societatii romanesti(nu doar cei saraci sau cu 8 clase, ati fi uimiti sa vedeti ca si unii din cei cu ceva scoala sau urbanizati gandesc la fel) multi nu au iesit inca din taranie(in sen

iarasi primitivismul parintilor si bunicilor din multe straturi ale societatii romanesti(nu doar cei saraci sau cu 8 clase, ati fi uimiti sa vedeti ca si unii din cei cu ceva scoala sau urbanizati gandesc la fel) multi nu au iesit inca din taranie(in sensul rau al cuvantuluI),considera ca isi pot creste copiii exact cum au crescut si bunicii si strabunicii lor ,adica jucandu se singuri si nesupravegheati;ce nu gandesc imbecilii e ca stramosii nostri locuiau la casa si nu la bloccu multe etaje si nu era riscul asta cat si faptul ca aveau multi copii deci daca unul murea nu era asa o tragedie ; insa in situtatia actuala cand romanii au putini copii,1-2 ,maxim 3 , sa nu ti supraveghezi copilasul pretios si mult dorit /a e ceva ce doar mintile batranilor numiti bunici si strabunici sau ale parintilor primitivi pot concepe.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5838 secunde