TRAGEDIE ÎN CONSTANȚA: MAMĂ ȘI FIU, GĂSIȚI MORȚI! Tânărul era spânzurat

1088
TRAGEDIE ÎN CONSTANȚA: MAMĂ ȘI FIU, GĂSIȚI MORȚI! Tânărul era spânzurat - nutrecetipolitielarge-1624609401.jpg

Articole de la același autor

Amplă anchetă demarată, vineri, 25 iunie, de polițiștii de la Investigații Criminale din Constanța, după o descoperire macabră, făcută într-un apartament din municipiul Constanța. Polițiștii au fost sesizați că într-un apartament de pe strada Badea Cârțan sunt două persoane decedate, o femeie de 48 de ani și fiul acesteia, în vârstă de 18 ani.

Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost dată în jurul orei 10.00, semnalându-se că femeia nu a mai răspuns la telefon încă din seara zilei de joi, 24 iunie. Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit imagini înfiorătoare. Tânărul era spânzurat într-una din camere, iar femeia era moartă, întinsă pe jos.

În prezent se efectuează cercetări la fața locului, pentru a se stabili ce s-a întâmplat și ce a dus la producerea tragediei.


Referitor la acest caz, reprezentanții IPJ Constanța au precizat: „În cursul zilei de astăzi, polițiștii Secției 2 au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că prietena sa nu răspunde la ușă și nici la telefon.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament.

În interiorul locuinței au fost identificate două persoane, fiind vorba despre un tânăr, de 18 ani, găsit spânzurat, și o femeie, de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere. Decesul a fost constatat de echipajul din cadrul S.A.J. Constanța.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și un medic legist, pentru stabilirea situației de fapt. Cercetările continuă”.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6047 secunde