TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI! UN COPIL A MURIT ÎN DRUM SPRE SPITAL, DUPĂ CE A MÂNCAT POLISTIREN

2181
TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI! UN COPIL A MURIT ÎN DRUM SPRE SPITAL, DUPĂ CE A MÂNCAT POLISTIREN - aruncat5558216mediafaxfotoliviuc-1523871105.jpg

Articole recomandate

O tragedie a avut loc într-o familie din Suceava. Un băiețel de doar doi ani și jumătate a murit, după ce a mâncat polistiren. Micuțul se juca în curte, în timp ce mama se afla în casă cu ceilalți frați.

Copilul se afla acasă împreună cu mama și cei doi frați ai săi de șapte și 12 ani, tatăl acestuia fiind plecat la muncă în străinătate.


În timp ce mama copilului pregătea mâncare, l-a observat pe fiul sau cel mic, care era în curtea locuinței, vânăt la față și cu resturi de polistiren expandat la gură. Aceasta a încercat să-i acorde copilului primul ajutor, în același timp solicitând prin intermediul 112 și o ambulanță, scrie informatiata.ro.

Femeia împreună cu tatăl ei l-au urcat pe băiețel în mașină pentru a-l transporta la spital. La intrarea în satul Capu Codrului, comună Paltinoasa, copilul a fost preluat de o ambulanță, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare.

Din păcate, copilul nu a mai putut fi salvat și a murit în drum spre spital.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5561 secunde