TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI. Cine sunt studentele moarte în accidentul de aseară

36408
1
TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI. Cine sunt studentele moarte în accidentul de aseară - acc1-1526626859.jpg

Articole recomandate

Patru studente - Mădălina Pârja, Maria Șteț, Claudia Barboș și Sara Pop, patru tinere în vârstă de 20 și 21 de ani, toate din județul Maramureș - și-au pierdut viața și o alta a fost grav rănită, după ce autoturismul în care se aflau a fost spulberat, aseară, de tren, la ieșire din localitatea sălăjeană Jibou.

Șoferița a ignorat semnalele acustice și sonore care anunțau sosirea trenului și s-a angajat în trecerea căii ferate, informează adevarul.ro.

Tinerele se aflau într-un autoturism condus de prietena și colega lor, Sanda Ungur (21 de ani), și se întorceau acasă, după ce au participat la festivitatea de absolvire a Universității Tehnice. Toate cinci studiau, din 2015, în cadrul Centrului Universitar Baia Mare, domeniul Administrarea afacerilor, specializarea Economia Firmei.

Sanda este singura supraviețuitoare a accidentului și se află în prezent internată la Spitalul Județean de Urgență Zalău. Anchetatorii așteaptă rezultatele analizelor toxicologice.

Mădălina Pârja era din localitatea Sat-Șugatag și era studentă la două facultăți: studia Administrarea afacerilor-Economia Firmei la Baia Mare, dar și Agronomie, la Oradea. Din Sat-Șugatag era și Maria Șteț, absolventă a Colegiului Național "Dragoș Vodă" Sighetu Marmației, și colegă de an cu Mădălina.

Sara Pop era din comuna Sălsig și era studentă în cadrul aceluiași Centru Universitar, la Economia Firmei.

Cea de-a patra victimă a accidentului, Claudia Barboș, era din Ciocotiș, absolvise Liceul Teoretic "Emil Racoviță" din Baia Mare și studia Administrarea Afacerilor-Economia Firmei.

Comentează știrea

Vivi
18 mai 2018
Fiti atenti la ce scrieti.

Acustic si sonor???? Poate acustice si luminoase.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4747 secunde