TRAGEDIE. COPILUL ELECTROCUTAT pe un tren A MURIT la spital

129
TRAGEDIE. COPILUL ELECTROCUTAT pe un tren A MURIT la spital - electrocutat68738800-1497849474.jpg

Articole recomandate

Copilul care a ajuns, sâmbătă, la Spitalul Județean de Urgență Buzău cu arsuri pe aproape 70 la sută din suprafața corpului, după ce s-ar fi urcat pe un tren în Gara Buzău și s-ar fi electrocutat la atingerea liniei de contact a murit, duminică, la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.


Copilul a fost găsit sâmbătă căzut între liniile de cale ferată cu vegetația din jurul său și a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Buzău, potrivit news.ro, citat de ROMANIA TV.


Conform medicului șef al Unității de Primiri Urgențe Buzău, Adrian Zoican, copilul de 12 ani avea arsuri de gradele 2 și 3 pe 67-70 la sută din suprafața corpului, provocate cel mai probabil de un arc electric.


Băiatul venise la Buzău, alături de o rudă și de fratele său pentru a merge în tradiționalul târg Drăgaica. Ulterior, au mers să se joace în zona unor vagoane abandonate din Gara Buzău. Băiețelul s-a urcat pe unul dintre vagoane și ar fi început să alerge. La un moment dat, spun martorii, copilul ar fi vrut să își facă un selfie, moment în care s-a produs un puternic arc electric care l-a aruncat la pământ.


Copilul a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean din Buzău, ulterior el fiind transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8596 secunde