TRAGEDIE. Copil de doi ani, carbonizat într-un incendiu la Constanța! UPDATE

576
TRAGEDIE. Copil de doi ani, carbonizat într-un incendiu la Constanța! UPDATE - incendiu-1387103156.jpg

Articole de la același autor

UPDATE: Protecția Copilului Constanța va demara o anchetă și va păstra legătura cu autoritățile locale pentru a stabili dacă va fi nevoie de plasament pentru fetița rămasă în viață. 



UPDATE: Se pare că cei doi copii fac parte dintr-o familie dezorganizată. Părinții sunt despărțiți, tatăl fiind în închisoare. Mama nu se afla acasă în momentul izbucnirii incendiului.

Ersun I., de doi ani, a fost găsit decedat în dormitor, în timp ce sora acestuia, de numai un an, a fost resuscitată de echipajul medical ajuns la fața locului. Aceasta a fost preluată cu elicopterul SMURD și transportată, din câte se pare, la București. Micuța se află în stare gravă. 





Un incendiu de proporții a izbucnit astăzi în localitatea constănțeană Castelu. Mai multe echipaje de pompieri de la Medgidia au pornit imediat spre locul în care s-a produs incendiul. Ajunși la fața locului, militarii au găsit, într-o cameră arsă în totalitate, doi micuți. Unul dintre ei, un copilaș de doar doi ani, a fost găsit fără suflare, carbonizat. 


Fratele acestuia, în vârstă de un an, a fost transportat la spital în stare gravă, suferind arsuri pe mai mult de 40 % din suprafața corpului. Din primele informații rezultă că sursa incendiului ar fi fost un scurtcircuit în camera în care se aflau cei doi micuți. Se pare că aceștia erau singuri în casă în momentul producerii incendiului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Cum scazi febra copilului
Sâmbătă, 07 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Când și cum trebuie lăudat copilul
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Cetățenești : Îngrijirea copilului bolnav de diabet
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Actual : TRAGEDIE AERIANĂ. Primul bilanț: 4 MORȚI
Pagina a fost generata in 1.49 secunde