Tragedie aero! Doi morți, iar parașutistul Adrian Constandache - în stare gravă la spital

334
1
Tragedie aero! Doi morți, iar parașutistul Adrian Constandache - în stare gravă la spital - parasutist-1445188544.jpg

Articole de la același autor

Un grav accident s-a petrecut, ieri dimineață, pe aerodromul de la Clinceni. Trei parașutiști au fost implicați într-un accident în aer, unul dintre ei fiind constănțeanul Adrian Constandache, instructor la Regional Air Services. 


Potrivit anchetatorilor, Constandache a sărit împreună cu o tânără de 27 de ani, iar un alt parașutist i-a urmat. Cel din urmă, de aproximativ 50 de ani, s-a aruncat prea devreme și s-au ciocnit la aproximativ 100 de metri. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din Ministerul Afacerilor Interne, dr. Raed Arafat, a declarat că parașutele persoanelor implicate în accident s-au încurcat în aer, acesta fiind motivul pentru care s-au prăbușit. 


În urma impactului cu solul, Adrian Constandache și Andreea Nica au fost răniți grav, iar Daniel Floroiu a murit la locul accidentului. Tânăra a fost transportată la Spitalul Universitar, fiind conștientă, iar parașutistul constănțean a ajuns la Spitalul Floreasca. Din păcate, tânăra, aflată la primul său salt, a murit în spital. 


"Pacientul se află la Terapie Intensivă și este în stare gravă", a declarat, pentru "Cuget Liber", dr. Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca și coordonatorul SMURD București. 


Comentează știrea

sibnet
19 octombrie 2015
activitate pe calculator

Cautam colaboratori pentru o activitate desfasurata pe calculator. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii trimise prin e-mail. Mesaj la [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Descoperire macabră, la Medgidia
Miercuri, 07 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : A murit celebra avocată PAULA IACOB
Miercuri, 14 Octombrie 2015
Stire din Social : DOLIU LA CONSTANȚA!
Pagina a fost generata in 0.3902 secunde