€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

TRAGEDIA ZILEI, după o depășire neregulamentară

Ştire online publicată Vineri, 12 Aprilie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
În această dimineață a avut loc un grav accident pe drumul național DN 21, la km 123+800, în apropierea localității Călărași. Se pare că șoferul unui autovehicul cu numere de înmatriculare de Franța, a intrat într-o depășire fără să se asigure și pentru a evita impactul cu autovehiculul care venea din sens opus, a ieșit în decor și a căzut în canalul de irigații. La momentul accidentului, carosabilul era uscat, nefiind precipitații. 


Din nefericire, accidentul s-a soldat cu decesul șoferului, iar cealaltă persoană din autovehicul a fost rănită, fiind transportată la spital. În zona unde s-a produs accidentul, se circulă pe o bandă, iar traficul rutier este dirijat de poliție.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7163 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3911 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8579 secunde