Tragedia unui apreciat medic, răpus de Covid-19. "A fost o flacără vie, care a ars intens!"

1009

Articole de la același autor

Unul dintre cei mai cunoscuți medici implantologi din România, fondatorul Clinicii Implantodent, dr. Taner Chemal, a murit joi, 23 iulie, în Spitalul "Colentina" din București, așteptând medicamentul pentru tratarea Covid-19, cu care a fost diagnosticat. Specialist în implantologie avansată, chirurgie orală, parodontologie și stomatologie digitală, dr. Chemal Taner a revoluționat implantologia în țara noastră, iar printre pacienții săi au fost, de-a lungul timpului, nume sonore din show-biz-ul românesc, dar și de peste hotare.

Dr. Taner Chemal a fost diagnosticat cu Covid-19 și internat la București, unde aștepta să se găsească medicamentul necesar tratării lui. Apropiații lui susțin că, zilele trecute, nu ar fi fost alarmat cu privire la evoluția bolii, dar medicamentul întârzia să îi fie administrat. Chiar primarul Decebal Făgădău declara, în cursul acestei săptămâni, la o televiziune națională: "Am un prieten medic, cunoscut în România, implantolog, care este în București, la «Colentina», și nu se găsește Remdesivir, pentru că așteaptă de câteva săptămâni în vamă. De ce lipsesc medicamentele? De ce este o criză a testelor?".

Vestea trecerii în neființă a acestuia a întristat lumea medicală din Constanța și nu numai.

"Colegiul Medicilor Stomatologi din România regretă profund plecarea dintre noi, la doar 49 de ani, într-o frumoasă perioadă de împlinire profesională, a doctorului Taner Chemal, unul dintre cei mai apreciați stomatologi ai momentului. Cu o pasiune profesională extraordinară și o dedicare neobosită față de pacienți, doctorul Taner Chemal a fost unul dintre medicii care a readus zâmbetul pe fața multor pacienți. Colegii, discipolii, pacienții doctorului Taner Chemal, noi toți ni-l vom aminti mereu așa cum a fost: o flacără vie care a ars intens pentru profesie", au transmis colegii.

XXX

Dr. Taner Chemal s-a născut la data de 29 mai 1971, la Constanța. A absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila", iar din 1998, a activat în mediul privat, punând bazele Implantodent Medical, care funcționează la București și Constanța. De-a lungul timpului, a urmat numeroase cursuri de specializare în străinătate: SUA, Israel, Suedia, Coreea, Germania, Franța, Anglia, Portugalia, Italia. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4917 secunde