Tragedia din Colectiv. Informația zilei despre Andrei Găluț, singurul supraviețuitor al trupei "Goodbye to Gravity"

315
Tragedia din Colectiv. Informația zilei despre Andrei Găluț, singurul supraviețuitor al trupei

Articole recomandate

Starea singurului supraviețuitor al trupei "Goodbye to Gravity" care a concertat în clubul Colectiv în seara de 30 octombrie 2015, arădeanul Andrei Găluț, este relativ bună, spune cumnata acestuia, artistul fiind transferat în Germania și învățând din nou să își folosească mâna dreaptă.

"Starea lui Andrei este relativ bună, având în vedere tot ceea ce s-a întâmplat. În acest moment, el este în Germania la o clinică de recuperare după trauma pe care a suferit-o și se reface, i se aplică tot felul de proceduri de kinetoterapie, fizioterapie și tot ceea ce înseamnă recuperarea îndeosebi a mâinii drepte, care a fost cel mai grav afectată. Medicii nu pot să aprecieze în acest moment cât va mai dura acest tratament, de la o zi la alta constată ce anume mai trebuie făcut și nu pot să facă niciun fel de aprecieri privind durata acestuia", a spus Nicoleta Belean.

Andrei a mai suferit arsuri și pe alte părți ale corpului, inclusiv în zona capului, dar cele de la mână sunt cele mai grave.

Conform sursei citate, artistul umblă, se hrănește și vorbește.

Singurul supraviețuitor al trupei "Goodbye to Gravity" este însoțit în permanență de către mama sa, scrie realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5277 secunde