Tragedia din "Colectiv" / CONDUCEREA ISU BUCUREȘTI, DEMISĂ. NOI DATE IES LA IVEALĂ!

209
1
Tragedia din
Conducerea ISU București a fost suspendată din funcție ca urmare a incendiului din clubul Colectiv, anunță un comunicat al IGSU. Motivul: ISU știa de existența clubului Colectiv, dar nu a luat nicio măsură pentru asigurarea securității în local. ISU fusese înștiințat de existența clubului printr-o adresă a firmei EMAGIC, care anunța organizarea unui festival în clubul Colectiv, cu câteva săptămâni înainte de incendiu. 


UPDATE: Premierul Dacian Cioloș a cerut demiterea conducerii ISU.    



ISU știa de existența clubului Colectiv din București, în ciuda faptului că șefii instituției și chiar secretarul de stat din MAI Raed Arafat au susținut repetat că respectivul club nu se afla în baza de date.

Miercuri dimineață, IGSU a transmis un comunicat în care a anunțat și măsurile luate în urma dezvăluirilor - suspendarea conducerii și desemnarea unor noi șefi temporari, transmite Realitatea.net.

Conducerea ISU București Ilfov era asigurată de Colonelul Guță MIhai Mirel - Inspector șef, Lt. colonelul Șchiopu Orlando - prim adjunct, și Lt. colonelul Aldoiu Giani, adjunct. 



Comentează știrea

adevar
25 noiembrie 2015
adevar

Romania sa scoata granita cu toate republici vecine nu avem nevoie de vama

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1892 secunde