TRAGEDIA DE PE ȘOSEAUA MANGALIEI! Ce spun medicii despre răniții internați în stare gravă, după accident

1179
1
TRAGEDIA DE PE ȘOSEAUA MANGALIEI! Ce spun medicii despre răniții internați în stare gravă, după accident - fond21519325483-1519383450.jpg

Articole de la același autor

Cei doi pacienți răniți grav în accidentul de miercuri seară sunt în continuare în stare gravă, dar stabilă. Medicii din cadrul SCJU fac tot ce este posibil pentru a le salva viața. 


Atât bărbatul de 35 ani, cât și femeia au fost supuși intervențiilor chirurgicale, în cursul zilei de ieri. În momentul de față, femeia în vârstă de 42 de ani a fost detubată și respiră singură, evoluția fiind una favorabilă. Ambii pacienți sunt sub strictă monitorizare, la Terapie Intensivă.



Comentează știrea

A trecut TGV-ul
25 februarie 2018
Train à Grande Vitesse

Si in cazul asta ca in alte cazuri(exemplu Lazu) niciun cuvintel despre viteza in localitate.Viteza acestui "TGV urban" nu a depistat-o nimeni,ma refer la militienii din Constanta,pana in momentul impactiului cu un grup de persoane aflat pe trecerea de pietoni.Bineinteles ca "TGV-ul" nostru nu a franat la impact si daca a franat,intr-un tarziu,ajunsese deja la Bucuresti,ca d-aia e Train à Grande Vitesse.Intr-un stat civilizat,un stat responsabil fata de cetatenii sai ,intr-un oras civilizat ,nu ca acest oras de cacat,"TGV-ul urban" ar fi fost depistat si urmarit de 40-50 masini de politie plus un elicopter.Numarul masinilor de politie l-am exagerat intentionat.Nici militienii locali ,militienii lui Fagadau,nu lucreaza noaptea si cand lucreaza noaptea tin evidenta pisicilor negre care aduc ghinion pe trecerea de pietoni.La noi,parlamentarii au tot incercat in cursul timpului sa mareasca limita de viteza in localitati,ca si asa se circula cu viteza in localitati,au motivat nemernicii.Aceste propuneri au fost facute intre anii 2007-2015 de Sulfina Barbu,Nenoricica Nicolai,Eduard Martin si Alexandru Mazare-merita s-ai amintim.Mai recent dispozitivele radar vor fi instalate numai pe masinile inscriptionele cu insemnele Politiei au legiferat cioclii din Parlament.Vad ca sefii din Politia Constanta nu au nici cea mai mica tresarire cand se intampla asemenea nenorociri,nu sunt impresionati cu nimic,nu li se misca niciun muschi de pe fata,nu li se zbate niciun ochi.Pardon ! Au trimis oameni sa faca cercetari la fata locului.Bine ca fac masuratori ca d-aia avem militieni ! Huoo... Politia Constanta !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6342 secunde