Traficul rutier este întrerupt din cauza ninsorii. Vezi unde

320
Traficul rutier este întrerupt din cauza ninsorii. Vezi unde - 27ianuariecodportocaliudrumuriin-1391240583.jpg

Articole recomandate

Traficul rutier este întrerupt din cauza zăpezii pe tronsoane din A2 și 10 de drumuri naționale din județele Constanța, Tulcea, Galați și Călărași, informează Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).


Potrivit datelor centralizate la 9.30, circulația rutieră este întreruptă temporar pe tronsonul Lehliu - Fetești al autostrăzii A2 (București - Constanța).


De asemenea, nu se circulă pe DN22A Nalbant - Nicolae Bălcescu - Ciucurova (județul Tulcea), DN22D Măcin - Caugagia (județul Tulcea), DN22E Garvăn - I.C. Brătianu (județul Tulcea), DN22F Horia – Nalbant (județul Tulcea), DN24D Vârlezi și Tulucești (județul Galați).


Traficul rutier este întrerupt și pe DN3 Călărași - Murfatlar (județul Constanța), DN39B pe raza localității Olimp (județul Constanța), DN39C pe raza localității Neptun (județul Constanța), DN39D pe raza localității Jupiter (județul Constanța) și DN3C Constanța - Ovidiu.


Infotrafic mai precizează că pe alte opt drumuri naționale sunt instituite restricții privind masa totală maximă autorizată a autovehiculelor rutiere. Astfel, pe DN10 Cislău (județul Buzău) - Brașov, DN23 Olăneasca (Brăila) - Brăila, DN2C Costești - Padina (județul Buzău) și DN3 B Călărași - Fetești (județul Ialomița) nu au voie să circule autovehiculele de peste 7,5 tone, iar pe DN22A Saraiu - Hârșova (județul Constanța) și DN24D Bălăbănești - Vârlezi (Galați), cele peste 3,5 tone.


În plus, pe DN22, pe tronsonu l Râmnicu Sărat (județul Buzău) - limita cu județul Brăila, este restricționată circulația autovehiculele cu masa de peste 3,5 tone, iar în județul Tulcea, pe sectoarele Jijila - Garvăn și Văcăreni - Isaccea ale DN 22, se circulă alternativ, pe un singur sens de deplasare, cu restricție pentru autovehiculele de peste 7,5 tone. În continuare, de la Isaccea la Tulcea , Babadag și Ovidiu (județul Constanța) se circulă pe ambele sensuri de deplasare, cu restricție pentru autovehiculele de peste 3,5 tone.


Pe DN7C, între kilometrii 57 și 104 (în zona localității argeșene Arefu), nu voie să circule autovahiculele de peste 7,5 tone. Polițiștii de la Rutieră le reamintesc șoferilor participanților că, până la sfârșitul lunii iunie, sectorul de drum al DN7Ccuprins între kilometru 104 (Piscu Negru) și 130+800 (Bâlea Cascadă) este închis, ca în fiecare iarnă.


Infotrafic mai informează că, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile din Serbia, autoritățile din această țară au oprit temporar circulația rutieră pentru autovehiculele de marfă cu o masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, care vin dinspre punctele de trecere a frontierei cu România, din localitățile Jimbolia și Stamora Moravița ale județului Timiș și din localitatea Naidăș a județului Caraș-Severin. În schimb, este permisă circulația acestora dinspre punctul de trecere a frontierei Porțile de Fier I al județului Mehedinți.


În consecință, nici autoritățile române nu permit ieșirea din țară a autovehiculelor de transport marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, acestea fiind oprite în parcările de pe drumurile naționale care converg spre punctele de trecere a frontierei, anterior menționate, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5037 secunde