Traficanți de droguri, prinși de polițiștii constănțeni

358
Traficanți de droguri, prinși de polițiștii constănțeni - droguri-1446998522.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța și procurorii DIICOT au ridicat 


84 de grame de cannabis, în urma unui flagrant și a două percheziții domiciliare. Patru persoane au fost reținute pentru trafic și deținere de droguri de risc. 


Astfel, a fost reținut un bărbat de 28 de ani, care se pregătea să pună în vânzare 12 pliculețe cu 10 grame de cannabis. Acesta nu acționa singur, ci se afla împreună cu un alt tânăr, care îl transporta cu un autoturism. Mai mult, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare, pentru documentarea activității infracționale a celor doi și a altor doi bărbați, de 23 și 27 de ani, bănuiți că, în cursul acestui an, ar fi creat o rețea de distribuție a drogurilor de risc către mai multe persoane, în special tineri, din municipiul Constanța. 


În urma perchezițiilor, au fost descoperite 84 de pliculețe de droguri, 3 grindere și un cântar electronic. Cei patru au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, punere la dispoziție cu știință a unei locuințe pentru consumul ilicit de droguri și deținere de droguri de risc. Aceștia urmează să fie prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2488 secunde