Traficanți care aprovizionau litoralul cu ecstasy și cocaină, după gratii

203

Articole de la același autor

O rețea de traficanți de droguri, care aproviziona piața neagră din Constanța, a fost destructurată de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. Trei persoane au fost reținute.

Potrivit anchetatorilor, începând din luna februarie 2020, doi dintre inculpați, soț și soție, au pus bazele rețelei de distribuire a drogurilor. Aceștia ofereau dealerilor pastile ecstasy, cocaină și ketamină, despre care procurorii spun că erau aduse din Spania. "Distribuiau doar în cantități mari, de ordinul zecilor de grame și zecilor sau sutelor de pastile. S-a reținut faptul că un gram de cocaină era vândut cu 60 de euro, o doză de ketamică cu 35 de euro, iar o pastilă cu aproximativ trei – patru euro", au arătat anchetatorii.

Un al treilea suspect era acuzat că mergea frecvent de la Constanța la Oradea, unde se întâlnea cu cei doi, de la care cumpăra drogurile pentru a le vinde pe litoral.

Vineri, 7 august, oamenii legii au descins în percheziții în județele Bihor și Constanța, în urma cărora au fost ridicate în vederea confiscării 5.000 de pastile de ecstasy, 100 grame cocaină, 50 grame ketamină, 150 de grame MDMA, o pușcă cu aer comprimat și 7.900 de lei, 300 de euro și 50 lire sterline și un autoturism.

Cei trei suspecți au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6977 secunde