Mai multe ştiri online:

Traficant de persoane închis la Penitenciarul Poarta Albă

Ştire online publicată Vineri, 30 Ianuarie 2015. Autor: Florentina BOZÎNTAN - DUMITROV
Polițiștii din Medgidia au dat de urma unui individ condamnat la închisoare pentru trafic de persoane. Potrivit anchetatorilor, Chemal Ibram, de 54 de ani, Murat Asan, de 40 de ani, Ibram Șaban, de 42 de ani, și Izeir Șaban, de 36 de ani, au convins mai mulți sărmani din Medgidia și din împrejurimi să plece în Italia, promițându-le locuri de muncă plătite onorabil, în Italia. Doar că, odată ajunși în Milano, orașul de destinație, aceștia au fost obligați să cerșească, iar dacă încercau să se opună, erau bătuți crunt. 
Săptămâna trecută, magistrații i-au condamnat definitiv la închisoare pe suspecți: Murat Asan, la cinci ani de închisoare, Chemal Ibram și Ibram Șaban la câte patru ani de închisoare, iar Izeir Șaban la trei ani. 
Tot săptămâna trecută, polițiștii au dat de urma a doi dintre suspecți, Chemal Ibram și Izeir Șaban, pe care i-au dus la închisoare. Ieri, oamenii legii au dat și de urma unuia al treilea membru al grupării, Ibram Șaban, și acesta fiind transportat tot la Penitenciarul Poarta Albă.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8695 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4050 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2781 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7603 secunde