Traficant de droguri prins cu 5 kg de canabis și un pistol deținut ilegal

485
Traficant de droguri prins cu 5 kg de canabis și un pistol deținut ilegal - mesajulpolitieiromanedupacepolit-1574430556.jpg

Articole recomandate

Procurorii DIICOT au reținut un bărbat de 39 de ani din București, după ce l-au prins în timp ce încerca să vândă 5 kg de canabis, drogurile fiind aduse din Spania.



Potrivit unui comunicat al DIICOT, inculpatul S.I.D., cunoscut cu antecedente penale pentru infracțiuni de trafic de stupefiante pe teritoriul Franței, a procurat din Spania și a introdus pe teritoriul României, prin intermediul unor firme de curierat, cantități importante de droguri de risc (canabis), în vederea comercializării acestora către diferite persoane.

Întrucât aveau informații că bărbatul urma să vândă o parte din droguri, procurori DIICOT și ofițeri de poliție judiciară au organizat un flagrant.

În acest sens, S.I.D. a fost prins joi în timp ce încerca să comercializeze 5 kg de canabis, contra sumei de 16.000 euro.

În autoturismul bărbatului au fost descoperite un pistol tip revolver cu glonț letal, fără serie, deținut ilegal, cu 5 cartușe aferente, introduse în pistol, suma de 16.300 de euro și 595 de lei susceptibilă a proveni din traficul de droguri.

În cauză a fost instituită măsura sechestrului asigurător asupra unui autoturism, în valoare de 50.000 de euro.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6568 secunde