Trafic intens pe Valea Prahovei și pe litoral

137
Trafic intens pe Valea Prahovei și pe litoral - traficeforieagigeacostinesti-1563107014.jpg
Traficul pe DN1 Valea Prahovei, între Predeal și Bușteni și în localitatea Comarnic este intens, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre stațiunile montane către capitală, informează un comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române transmis, duminică, AGERPRES.

Valorile de trafic sunt ridicate și în stațiunea Bușteni, pe o distanță de aproximativ trei kilometri, pe sensul de mers către munte, se mai arată în comunicat.

Pentru evitarea aglomerației, șoferii care se întorc de la munte pot folosi rutele ocolitoare: dinspre Brașov - DN 1A Săcele - Cheia - Ploiești, A3 Ploiești - București; din zona Bran - Moieciu: DN 73 - DN 72A - DN 71 - DN 7, traseul Brașov - Valea Mare-Pravăț - Stoenești - Târgoviște - Bâldana - București sau DN 73 - A1, pe ruta Brașov - Pitești - București.

De asemenea, se circulă în condiții de aglomerație și pe litoralul Mării Negre, în Eforie Nord, județul Constanța, unde s-au format coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers ale DN 39, în Agigea, pe direcția Eforie - Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8251 secunde