TRAFIC DEVIAT pe Autostrada Soarelui, din cauza unor lucrări

298
TRAFIC DEVIAT pe Autostrada Soarelui, din cauza unor lucrări - 23novtraficautostrada-1606119153.jpg

Articole de la același autor

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, A1 București-Pitești, DN1 București-Brașov și DN 7 București-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, fără valori ridicate de trafic.

Pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 33 – 36+100 de metri, localitatea Fundulea, județul Călărași, traficul rutier a fost deviat de pe calea 1 (sensul către Constanța) pe celălalt sens, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Și pe tronsonul kilometric 27 – 17 (Brănești - Cernica, județul Ilfov), traficul este deviat de pe calea 2 (sensul către București) pe sensul opus, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura devierii se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părții carosabile.

„Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudență la volan, să se asigure și să semnalizeze înainte de schimbarea direcției de deplasare și să crească distanța de siguranță între vehicule”, a transmis Centrul Infotrafic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6355 secunde