Mai multe ştiri online:

Trafic de coșmar pe litoral. Se circulă bară la bară spre stațiunile din sud

Ştire online publicată Vineri, 10 August 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Aglomerație cât cuprinde, cozi interminabile și nervi din plin: cam așa poate fi caracterizat traficul din Constanța, la această oră. Din cauza numărului mare de turiști care se îndreaptă spre stațiunile de pe litoral, se circulă bară la bară pe DN 39, în localitățile Agigea, Eforie Nord, Eforie Sud, dar și la intrare în Mangalia. Cozile de mașini se întind pe zeci de kilometri, pe ambele sensuri de mers.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65842 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3818 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3414 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1973 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9364 secunde