€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Toți cei patru morți în accidentul de azi dimineață erau muzicanți. Se întorceau de la „Revelionul lăutarilor”

Ştire online publicată Joi, 24 Ianuarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Cei patru morți din teribilul accident din Teleorman erau, cu toții, lăutari. Tinerii din Didești aveau vârste cuprinse între 24 și 39 de ani. Mașina, un BMW X5 s-a rupt în două după ce a izbit în plin un copac pe raza localității Dobrotești. 


Cei patru mergeau pe DN65, dinspre Cucuieți spre Dobrotești când șoferul, un tânăr de 24 de ani, a călcat prea tare accelerația și, din pricina carosabilului, a pierdut controlul volanului și a intrat în pomul de pe marginea drumului, a anunțat observator.tv. Se întorceau de la „Revelionul lăutarilor” La volan se afla Iulian Feraru, în vârstă de 24 de ani. Tânărul, împreună cu alți trei lăutari, toți din Didești, se întorceau de la „Revelionul lăutarilor”, eveniment ce s-a desfășurat aseară, în municipiul Alexandria.

La volan se afla Iulian Feraru, în vârstă de 24 de ani. Tânărul, împreună cu alți trei lăutari, toți din Didești, se întorceau de la „Revelionul lăutarilor”, eveniment ce s-a desfășurat aseară, în municipiul Alexandria, scrie libertatea.ro

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6349 secunde