"Tot omu' are parabolică, dar cine-i gospodar pune Opel!" / NICI MĂCAR ACEST ACCIDENT NU I-A LĂSAT PE ROMÂNI FĂRĂ CUVINTE!

2992
Celebrul polițist Marian Godină a făcut publică o imagine de la un accident rutier cel puțin șocant. O mașină s-a înfipt direct într-o casă. Comentariile unora dintre internauți sunt ironice și amuzante totodată, în timp ce ale altora sunt de-a dreptul compătimitoare. Un lucru este cert: românii fac haz de necaz:

"Alții visează toata viață la o masină...altora le bate-n geam"

"Aia bătrana avea mereu dreptate: închide maică geamul că te ia curentul"

"Accidentul...dă-l dreacu', comentariile-s mortale! Românii știu să facă haz de necaz! Bravo lor! La ce sa plângi pentru o bucată de tablă? Viața-i scurtă, unii o fac si mai scurtă!",

"Deci că să întelegi Marian, eu sunt din Vâlcea și vreau să spun că stam rău la capitolul parcări, așa că le parcam și noi pe unde putem, ba prin casă dacă nu avem garaj ba prin tufe în cel mai fericit caz, ba prin copaci, suntem inventivi"

"Asta s-a intamplat la mine in comuna Pausesti-Maglasi, la cca 2,3 minute am fost la locul accidentului, d-na care a fost la volan, din greseala a scos maneta din viteza, motorul era oprit, nu avea frane si cobora pe o coasta foarte mare, a avut cateva zgarieturi. Era in anul de gratie 2013."

"Tot omu' are parabolica, dar cine-i gospodar, pune Opel !"

"Să sperăm că măcar a purtat centura, e clar că decolarea nu i-a reusit"

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5627 secunde