Tot mai multe bancomate, sub atacul carderilor din Bulgaria

260
1
Tot mai multe bancomate, sub atacul carderilor din Bulgaria - totmaimultebancomate2-1432575480.jpg

Articole de la același autor

Trei cetățeni bulgari au fost prinși de polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organi-zate București, împreună cu procu-rorii DIICOT, după ce ar fi copiat datele de pe cardurile bancare folo-site la trei bancomate din Capitală. 


Potrivit oamenilor legii, cei trei bărbați, de 20, 28 și respectiv 42 de ani, sunt suspectați că sâmbătă, 23 mai, ar fi instalat dispozitive electronice destinate copierii datelor cardurilor bancare, pe trei ATM-uri din București. Ulterior, duminică, 24 mai, ei au demontat dispozitivele, obținând totodată și datele copiate. 


Menționăm că acesta este al treilea caz, în ultimele luni, în care carderii din Bulgaria "atacă" ATM-uri din România. Unul dintre cazuri a avut loc în Constanța, când doi cetățeni bulgari au fost surprinși în timp ce montau dispozitivele ilegale la un ATM de pe B-dul Tomis. Potrivit oamenilor legii, suspecții și alți membri ai grupării lor ar fi montat mai multe dispozitive asemănătoare la diverse bancomate din Con-stanța, începând din iulie 2014. 


Comentează știrea

catalin
26 mai 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5617 secunde