TORTURĂ! Legată, călcată în picioare și strânsă de gât pentru doar câțiva lei!

234
TORTURĂ! Legată, călcată în picioare și strânsă de gât pentru doar câțiva lei! - streang-1352821264.jpg

O bătrână de 78 de ani, din Bacău, a fost ucisă de doi bărbați care, cu scopul de a o determina să le spună unde ține ascunși banii, au legat-o cu o funie, au călcat-o în picioare și au strâns-o de gât.

Potrivit cercetărilor desfășurate de anchetatori, cei doi presupuși agresori, un bărbat de 38 de ani și un adolescent de 17 ani, au intrat peste bătrână în casă și, după ce au legat-o cu o funie de picioare, au început să o lovească cu scopul de a o convinge să spună unde-și ține ascunși banii.


Întrucât femeia nu a fost crezută că nu are economii, agresorii au început să o calce în picioare și apoi să o strângă de gât în speranța că victima le va mărturisi în final unde are economiile. Cu doar câțiva lei găsiți într-o poșetă, cei doi băcăuani au renunțat în final la căutări, părăsind locuința bătrânei.


Femeia a fost găsită moartă de către un nepot care se dusese să-i ducă medicamente.


Magistrații Tribunalului Bacău au emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele bărbatului de 38 de ani și de 19 zile pe numele adolescentului de 17 ani, transmite realitatea.net.

 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3062 secunde