Tomescu & Co. rămân liberi, dar nu au voie să părăsească localitatea

308

Articole de la același autor

Ieri, magistrații de la Tribunalul Constanța au respins recursul declarat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța împotriva deciziei Judecătoriei prin care s-a respins propunerea de arestare preventivă și au dispus luarea măsurii obligării de a nu părăsi localitatea în ceea ce îi privește pe Stila Goșu, Mitică Goșu, Ionuț Vanghelici, Petrică Tomescu, Daniel Zorică și Vasilică Coșman.
Avocatul celor șase persoane, Cătălin Filișan, a susținut că nu există probe din care să rezulte infracțiunea de șantaj, mai ales că între inculpați și persoanele vătămate existau relații comerciale, dovedite prin documente, iar partea vătămată avea o datorie către firmele administrate de inculpați. De asemenea, avocatul a susținut că procurorul de caz nu mai putea solicita, "tehnic" vorbind, arestarea inculpaților, după ce a emis rechizitoriul.
Magistrații de la Tribunalul Constanța au respins recursul procurorilor și au dispus luarea măsurii de a nu părăsi localitatea în ceea ce îi privește pe cei șase inculpați.
Primul termen de judecată va avea loc, la Judecătoria Constanța, la data de 6 martie a.c.

Ionuț Vanghelici a rămas fără carnet
Se pare că ghinioanele se țin lanț pentru protagoniștii mai multor scandaluri din Constanța. Duminică seara, în jurul orei 20, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, a fost depistat de radar, rulând cu 102 km pe oră, nimeni altul decât Ionuț Vanghelici.
Polițiștii l-au lăsat fără permis pe o perioadă de 90 de zile și i-a fost și aplicată o amendă în valoare de 540 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2436 secunde