Toate paletele sus la prima ediție a Turneului de tenis de masă pentru navigatori, la City Park Mall

345
Toate paletele sus la prima ediție a Turneului de tenis de masă pentru navigatori, la City Park Mall - untitled-1541068690.jpg

Articole recomandate

Constanța, 1 noiembrie – Curajoși, determinați și, de puține ori, departe de mare, navigatorii constănțeni renunță, preț de un weekend, la timonă și echipamentele navei pentru paletele de tenis de masă. City Park Mall găzduiește, în perioada 3-4 noiembrie, prima ediție a Turneului de Tenis de Masă pentru Navigatori "Marea Neagră".

  Organizată de Asociația Civitas Tomis și susținută de Hervis Sports, competiția mută adrenalina de pe punțile vapoarelor în zona meselor de tenis de masă. Concursul este deschis oricărui pasionat al acestui sport, dar și celor care vor doar să-i cunoască pe cei care înconjoară lumea întreagă de-a lungul carierei de navigatori. Astfel vor avea ocazia să descopere povești incredibile din voiaje, peripețiile care fac viața unui navigator dificilă sau modurile în care fiecare dintre ei își alină dorul de casă și familie.

"Tenisul de masă este sportul cel mai practicat la bordul navei din mai multe considerente: spațiul restrâns necesar pentru practicarea acestui sport oferă ocazia socializării și integrării mai ușoare într-un echipaj multicultural și dă posibilitatea navigatorilor de a-și întreține și antrena agilitatea în mișcare și viteza de reacție. Ideea organizării unui asemenea eveniment am discutat-o la bord și, mai apoi, acasă, cu ceilalți colegi și, iată, s-a materializat cu sprijinul City Park Mall", spune Dan Vasile, organizatorul Turneului.
 
Înscrierea în competiție este gratuită și poate fi făcută:
Informații suplimentare pot fi aflate și de pe site-ul City Park Mall sau pagina de Facebook.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8121 secunde