Tiruri în flăcări pe strada Democrației (galerie foto)

533
Tiruri în flăcări pe strada Democrației (galerie foto) - baead3b2bab81c64c1ea6a6984646567.jpg
Vineri, în jurul orei 17,30, pompierii constănțeni au fost anunțați de producerea unui incendiu la mai multe tiruri care se aflau parcate într-o curte de pe strada Democrației, din cartierul Km 5.
Ei s-au deplasat de urgență la fața locului și au intervenit pentru stingerea flăcărilor care cuprinseseră două capete de tir, precum și mai multe kilograme de cablu electric care se aflau, într-un container, în imediata apropiere a tirurilor incendiate.
Deși intervenția nu a durat mai mult de aproximativ 20 de minute, din autotrenurile respective nu a mai rămas mare lucru. Potrivit reprezentanților ISU "Dobrogea", un cap tractor MAN (cu numărul de înmatriculare CT-12-DYR) a ars în proporție de 100%, iar un cap tractor IVECO (cu numărul de înmatriculare CT-01-BCE) a ars în proporție de 80%. Cele două aparțineau lui Bogdan Cătălin Decebal.
De asemenea, aproximativ 10 kilograme de cablu electric, care se aflau într-un container metalic amplasat în imediata apropiere a celor două tiruri, au luat foc.
Potrivit pompierilor militari, cauza incendiului pare a fi gestul unei persoane iresponsabile care a dat foc, din greșeală sau intenționat, unuia dintre tiruri, incendiul extinzându-se apoi la cel de-al doilea. Cei care au anunțat pompierii, prin 112, au fost trecătorii, lucru ce a făcut ca focul să nu cuprindă și un al treilea tir care era parcat în imediata apropiere a celor două.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0287 secunde