Țiriac Auto pornește campania "Dăruiește un zâmbet și primești mii"

243
1
Țiriac Auto pornește campania

Articole de la același autor

Astăzi, micuții de la Centrul de plasament "Micul Rotterdam" din Constanța vor primi vizita campioanei la gimnastică Andreea Răducan, în cadrul campaniei "Dăruiește un zâmbet și primești mii", implementată de Țiriac Auto Constanța alături de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. 


Andreea Răducan le va vorbi despre beneficiile practicării unui sport, dar și despre perseverență, curaj și dorința de a fi cel mai bun, urmând ca mai apoi cei aproximativ 60 de copii să fie duși la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii unde vor vizita Microrezervația și vor asista la reprezentațiile de la Planetariu și Delfinariu.


Organizatorii îi vor duce pe cei mici să servească prânzul într-un binecunoscut restaurant aflat în apropierea Delfinariului. Aici, cei mici vor avea parte de alte surprize.


Și pentru că vremea rece a venit deja, dar și pentru a păstra o amintire a momentelor speciale petrecute cu această ocazie, copiii vor primi căciulițe călduroase imprimate cu numele campaniei "Dăruiește un zâmbet și primești mii".


De asemenea, reamintim faptul că Țiriac Auto Constanța face parte și anul acesta din rețeaua de centre de colectare ShoeBox. 
Constănțenii care doresc să participe la cam-pania de donare sunt așteptați la sediul Țiriac Auto din Șos. Mangaliei nr. 211, showroom-urile Ford și Mercedes-Benz. ShoeBox este un proiect înființat în anul 2007 și reprezintă o modalitate de a dona hăinuțe sau jucării, împachetate într-o cutie de pantofi. Donațiile se vor duce la familii nevoiașe.


Comentează știrea

Dorina
8 decembrie 2015
Cum sa faci bani stand acasa!!

Cum sa faci bani stand acasa! Sistemul cel mai simplu de acces spre castiguri: un curs pas cu pas, GRATUIT, care te invata gradat cum sa faci bani stand acasa! Cursul este in totalitate online si in totalitate GRATUIT! Invata repede cum sa faci bani stand acasa! Cand vrei cu seriozitate si tu acest curs fenomenal, cele informatii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2829 secunde