Țiriac Auto îi invită pe constănțeni să testeze noul Ford Ecosport

536
Țiriac Auto îi invită pe constănțeni să testeze noul Ford Ecosport - tiriacauto-1447953438.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă și duminică, Țiriac Auto oferă constănțenilor șansa să încerce noul Ford Ecosport, la showroom-ul de pe Șoseaua Mangaliei nr. 211. 


Noul Ford Ecosport este un SUV adaptat nevoilor de zi cu zi. Cei care l-au testat îl descriu ca fiind inteligent, compact, dar în același timp spa-țios, puternic și eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. 


Dotările noului Ford sunt create special pentru a oferi călătoria ideală. 


De la sistemele avansate de siguranță sau confort, până la cele create în vederea optimizării consumului, EcoSport cucerește fiecare drum parcurs. 


Tehnologia Ford SYNC îl ține conectat pe șofer doar prin simpla comandă vocală și oferă asistență reală în caz de urgență prin apelarea auto-mată a serviciului 112. Siste-mul Ford KeyFree detectează cheia cu telecomandă și descuie automat ușile, iar pentru a porni la drum, trebuie doar apăsate ambreiajul și butonul de pornire.


EcoBoost - motorul internațional al anului pentru 4 ani consecutiv oferă un echilibru optim între putere și eficiență. 


La noul Ford este de admirat și designul exterior îndrăzneț și robust, care susține depla-sarea cu dezinvoltură în orice fel de condiții de trafic. 


Ford Ecosport include: volan și schimbător de viteze îmbră-cate în piele, aer condiționat, lumini de zi cu tehnologie LED, geamuri electrice față cu funcția "one shut up/down" pe partea șoferului, faruri de ceață, sistemul Ford EasyFuel și multe altele. 


Constănțenii care vor să descopere mai multe detalii pot vizita showroom-ul Ford Țiriac Auto Constanța, unde modelul este disponibil pentru test drive. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Iunie 2015
Stire din Eveniment : Jaguar XE va fi lansat  la Constanța
Pagina a fost generata in 0.429 secunde