ȘTIREA ZILEI DESPRE CRIMA ODIOASĂ DE LA CARACAL. Se întâmplă în "casa ororilor"!

720
ȘTIREA ZILEI DESPRE CRIMA ODIOASĂ DE LA CARACAL. Se întâmplă în

Articole recomandate

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut până acum uciderea Alexandrei și Luizei, este adus luni de anchetatori la locul săvârșirii crimelor pentru reconstituirea faptelor.


Anchetatorii îl duc luni pe Gheorghe Dincă la "casa ororilor", păzită în continuare de jandarmi pentru a-i ține la distanță pe oamenii revoltați, care s-au strâns în fața porții în ultimele zile.

Luni dimineața, Gheorghe Dincă și anchetatorii sunt așteptați să se reîntoarcă la casa din Caracal unde ar fi fost ucisă Alexandra pentru reconstituire și pentru a căuta noi dovezi.

Procurorii au extins cercetările în cazul lui Gheorghe Dincă pentru omor calificat. Inculpatul a recunoscut că le-a ucis pe cele două adolescente, Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu.

Bărbatul a cedat și le-a dat anchetatorilor detalii despre cumplitele fapte. Individul a povestit că a omorât-o pe Alexandra când a surprins-o cu telefonul în mână și apoi i-a incendiat corpul.


Gheorghe Dincă a recunoscut cele două crime după ce, duminică dimineață, legiștii au confirmat suspiciunea anchetatorilor, după primele rezultate ADN: oasele găsite în curtea lui sunt de om.

De asemenea, hainele, bijuteriile și firele de păr descoperite în mașina și casa suspectului sunt ale Alexandrei.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că a fost sechestrată și violată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

În luna aprilie a acestui an, Luiza Mihaela Melencu, tot din județul Dolj, a dispărut în condiții similare: a luat o mașină la ocazie. După ce a apărut cazul Alexandrei, au început bănuielile că ea a fost o altă victimă a lui Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani.


Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie, a declarat că polițiștii din comuna Coșoveni i-au spus de mai multe ori că fiica ei este majoră și ar putea fi plecată cu un iubit, "cu un Făt-Frumos".

Mama Luizei a spus că bunicii fetei au început să se îngrijoreze chiar în ziua dispariției pentru că adolescenta nu obișnuia să întârzie când pleca de acasă și răspundea tot timpul la telefon.

Potrivit mătușii Luizei Melencu, a doua zi de la dispariția adolescentei bunicul acesteia a primit un apel telefonic, de la un bărbat, care i-a spus să stea liniștit că fata este bine, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1314 secunde