Mai multe ştiri online:

Tinerii sosiți pe litoral s-au întrecut în "liniuțe"

Ştire online publicată Miercuri, 04 Mai 2016. Autor: Sorin HULUBEI
Unii tineri care au ales litoralul Mării Negre drept destinație pentru a-și petrece perioada de minivacanță au apelat și la „materiale” auxiliare pentru a-și spori distracția. Jandarmii și polițiștii constănțeni le-au stricat acestora distracția, după ce au prins mai mulți tineri în timp ce rulau jointuri cu marijuana sau își pregăteau „liniuțe”.

În perioada 28 aprilie - 3 mai, aproximativ 100 de jandarmi ai Grupării Mobile Constanța au acționat, zilnic, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

„În această perioadă, jandarmii constănțeni care se aflau în misiune, în Mamaia, au surprins nouă persoane cu vârste cuprinse între 19 și 32 ani, care-și făceau jointuri. Asupra acestora, jandarmii au mai găsit 14 pliculețe autosigilante transparente cu substanță sau cu muguri vegetali de culoare verde, dar și cu pulbere albă, 15 comprimate de diferite culori și logouri și două grindere metalice”, se arată într-un comunicat emis de Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8695 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4050 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2781 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8407 secunde