Tinerii din Kazahstan descoperă Rafinăria Petromidia

766
Tinerii din Kazahstan descoperă Rafinăria Petromidia - rompetrol2print-1550848123.jpg

Articole de la același autor

10 tineri din Kazahstan vor învăța, în perioada următoare, cum funcționează o rafinărie modernă. Programul Internship@Petromidia, aflat la prima ediție, a adunat cei mai buni studenți de la Universitatea Kazaho-Britanică din Almaty.

Până la finalul lunii martie, tinerii vor afla direct de la specialiștii români cum se ajunge la produse de calitate, cum funcționează o rafinărie de top din Europa și cum se leagă echipele.

Sub bagheta mentorilor Rompetrol, studenții kazahi aflați în an terminal la prestigioasa Universitate Tehnică din Almaty își vor îmbogăți cunoștințele la Petromidia.

Tinerii au fost întâmpinați de Liviu Grigore, director general adjunct Rompetrol Rafinare, Kuanysh Dosmuratov, șeful Centrului de Execelență al Rompetrol Rafinare, Kateryna Sydorenko, manager general Rompetrol Quality Control, Mircea Moraru, director Process Engineering Rompetrol Rafinare și mulți alții. Aceștia i-au îndemnat pe tineri să fie curioși, să pună întrebări și să fie implicați. Doar așa vor obține răspunsuri și vor cunoaște mai multe despre industria petrolieră.

Totodată, cei 10 studenți au avut parte și de o prezentare generală a rafinăriei, în care au aflat despre evoluția acesteia în ultimii 40 de ani, care sunt segmentele principale de activitate, dar și despre rezultatele operaționale fără precedent obținute în 2018, an care a marcat depășirea unui prag de 5,9 milioane de tone de materii procesate.

Programul lansat de grupul KMGI și coordonat prin departamentul de Resurse Umane se află și sub spectrul "Delfin", un program de optimizare a producției extrem de eficient, pus în aplicare de echipele de specialiști de la Rompetrol Rafinare.

Așadar, până pe 31 martie, studenții vor avea parte de peste 200 de ore de teorie și practică în rafinărie, despre care deja au spus că sunt încântați. Tinerii au remarcat rezultatele obținute în ultimii ani, poziția strategică a rafinăriei, dar și organizarea care a dus la recordurile anuale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4624 secunde