Tineri spulberați pe trecerea de pietoni

237
Tineri spulberați pe trecerea de pietoni - pietoni-1445450901.jpg

Articole de la același autor

Doi tineri de 18 ani au ajuns pe patul de spital, ieri dimineață, după ce au fost loviți de două mașini. Accidentele s-au petrecut la mai puțin de trei minute distanță. Primul incident a fost semnalat la 07.31, pe bulevardul Mamaia. 


Oamenii legii spun că un bărbat de 52 de ani se deplasa cu un autoturism marca Opel, dinspre Delfinariu. În momentul în care a ajuns în zona benzinăriei OMV, conducătorul auto nu a oprit la trecerea de pietoni și a lovit o tânără care traversa regulamentar. În urma impactului aceasta a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri de specialitate. 


"Ajungând la marcajul pietonal din Piața Tomis 3, oprește, după care se pune în mișcare si accidentează un bărbat de 18 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal din partea stângă a conducătorului auto", spun reprezentanții Serviciului Poliției Rutiere Constanța. 


În mai puțin de trei minute un alt apel la 112 anunța că pe strada Soveja un băiat a fost lovit de o mașină. Protagonista accidentului este o femeie de 37 de ani, din Constanța. Șoferița conducea un autoturism marca Volkswagen Beetle dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Tânărul a fost dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații suplimentare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0962 secunde