Tineri reținuți de polițiștii constănțeni pentru furt

153
Tineri reținuți de polițiștii constănțeni pentru furt - fondbolsevismpolitiaconstanta113-1549353568.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat un minor, în vârstă de 16 ani, din Constanța, bănuit de comiterea unei tâlhării. Astfel, la data de 23 ianuarie, minorul în cauză ar fi acostat un alt minor, în vârstă de 15 ani, pe o stradă din Constanța, pe care l-ar fi deposedat de un telefon mobil.


Polițiștii constănțeni l-au reținut pe minor pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, iar astăzi, 5 februarie îl vor prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propuneri corepunzătoare.


Și polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din localitatea Lumina, județul Constanța, bănuit de furt. Tânărul ar fi pătruns în locuința unei femei din Lumina la data de 30 ianuarie, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 6.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 20% și predat persoanei vătămate. Polițiștii constănțeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3153 secunde