Tineri prinși cu ETNOBOTANICE la Medgidia

307
2
Tineri prinși cu ETNOBOTANICE la Medgidia - etnobotanicesila-1398853841.jpg

Articole de la același autor

Aseară, în jurul orei 23.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul subunității Medgidia, aparținând IJJ Constanța, în timp ce se afla în misiune de asigurare a ordinii publice în municipiul Medgidia a observat, în zona de nord a orașului, doi tineri care au atras atenția.


Cei doi, Marius S. și Alexandru N., ambii de 27 de ani, din Medgidia, mai vechi cunoștințe ale jandarmilor, au fost somați să se oprească iar la controlul corporal militarii au găsit asupra unuia dintre cei doi cinci plicuri cu fragmente vegetale de culoare verde.


Luați la întrebări de către jandarmi, tinerii le-au spus că intenționau să consume substanța uscată sub formă de țigări etnobotanice.
Au fost întocmite procesele verbale de sesizare, conform procedurilor legale, iar mai apoi cei doi tineri au fost predați organelor de Poliție competente teritorial în vederea continuării cercetărilor, alături de plicurile găsite asupra lor.


Comentează știrea

MBT Ema Shoes
7 iunie 2014
MBT Ema Shoes

mbt shoes yahoo Stiri Eveniment : Tineri prinși cu ETNOBOTANICE la Medgidia | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Ema Shoes http://www.sacredhealingsignature.com/mbtonline/best-price-on-mbt-shoes-sale.asp

MBT Panda Shoes
8 iunie 2014
MBT Panda Shoes

mbt schuhe kisumu black Stiri Eveniment : Tineri prinși cu ETNOBOTANICE la Medgidia | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Panda Shoes http://www.pydern.com/mbtshoes/mbt-shoes-harrods.asp

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Prins cu… cablul în sac
Joi, 24 Aprilie 2014
Stire din Politică-Administrație : Dezastru natural în Medgidia!
Pagina a fost generata in 0.3871 secunde