€ 4.7601
£ 5.4034
$ 4.2755

Mai multe ştiri online:

Tineri prinși cu droguri la ei, în Vama Veche

Ştire online publicată Sâmbătă, 11 August 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Jandarmii au surprins, vineri dimineață, în Vama Veche, trei persoane care aveau asupra lor ierburi ce ar putea fi droguri. 


Astfel, jandarmii Grupării Mobile Constanța care se aflau în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în Vama Veche au observat pe plajă, lângă o terasă, trei tineri cu un comportament suspect, care au început să se agite la vederea echipajului. Au fost somați, s-au oprit și li s-a făcut controlul corporal sumar. Asupra acestora, într-o borsetă și în buzunare, jandarmii au mai găsit, un aparat de mărunțit tip grinder, șapte pliculețe autosigilante cu substanță sub formă de granule, culoarea maro deschis, două pliculețe autosigilante transparente cu câte două comprimate hexagonale fiecare, un pliculeț cu substanță sub formă de pulbere albă și o cutiuță dreptunghiulară cu substanță vegetală verde, sub formă de muguri. 


Pliculețele autosigilante, griderul și cutiuța cu substanță vegetală găsite asupra acestora vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7332 secunde