Tineri prinși cu droguri, la Constanța

329
1

Articole de la același autor

Militarii Grupării Mobile Tomis au depistat în ultimele zile pe raza municipiului Constanța mai mulți tineri care aveau asupra lor droguri. Potrivit jandarmilor, suspecții au fost prinși în apropiere de Poarta 4 Port Constanța și în zona Gării. 


Conform militarilor, cei cinci tineri, cu vârste între 21 și 27 de ani au fost observați în timp ce își pregăteau joint-uri. În urma unor percheziții corporale, anchetatorii au descoperit 17 pachețele de staniol cu substanță vegetală halucinogenă de culoare verde, două pungi cu muguri vegetali de culoare verde și un aparat de mărunțit. 


"Jointurile, pachețelele, pungile și aparatul de mărunțit găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor. Pentru siguranța cetățenilor, Jandarmeria Română recomandă ca, în situația în care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordați de persoane necu-noscute, cu scopuri obscure, să anunțe cel mai apropiat echipaj de ordine publică", a declarat maior Sorin Trancă, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile "Tomis".


Comentează știrea

adevar
6 octombrie 2015
adevar

La mine in republica sa nu intra roman

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Tineri prinși cu droguri
Joi, 03 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Constănțeni prinși cu droguri
Vineri, 18 Septembrie 2015
Stire din Actual : Avion plin cu droguri, PRĂBUȘIT
Pagina a fost generata in 2.197 secunde