Tineri prinși cu DROGURI, în Vama Veche

376

Articole de la același autor

Jandarmii au surprins în Vama Veche șapte persoane care aveau asupra lor peste 12 grame de fragmente vegetale de culoare verde cu miros înţepător și trei grindere metalice pentru mărunțit substanță vegetală.

Vineri, 9 iulie, ora 14.30 jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiunea de menținere și asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Vama Veche, au observat trei tineri care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). La vederea echipajului, aceștia au devenit agitați, au aruncat pe jos joint-urile și s-au îndreptat către autoturism. Au fost somați, s-au oprit și li s-a făcut controlul corporal sumar și al mașinii. Asupra acestora, în buzunarele pantalonilor și în mașină, jandarmii au mai găsit peste 10 grame de fragmente vegetale de culoare verde cu miros înţepător și trei grindere metalice pentru mărunțirea substanței. Cei trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani, au declarat că sunt consumatori și că ocazional mai și vând substanțe halucinogene.

Câteva ore mai târziu, jandarmii au mai depistat în aceeași localitate, alți patru tineri care aveau asupra lor substanță vegetală de culoare verde-olive, sub formă de muguri ambalată în folie de hârtie.

Persoanele au fost conduse la sediul Poliției Vama Veche pentru întocmirea actelor de constatare și substanța cu fragmentele vegetale și grinderele metalice găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4167 secunde