Tineri prinși cu droguri în Piața Ovidiu și zona ICIL

1336
2
Tineri prinși cu droguri în Piața Ovidiu și zona ICIL - tineri-1514386290.jpg
Jandarmii au surprins, în Constanța, cinci persoane care aveau asupra lor 23 de pliculețe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde.

În perioada 24-27 decembrie, jandarmii Grupării Mobile Constanța care se aflau în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în zona ICIL și Piața Ovidiu, au surprins cinci persoane cu vârste cuprinse între 21-35 ani, care-și confecționau țigarete artificiale (jointuri).

Asupra acestora, jandarmii au mai găsit 23 de pliculețe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde. Pliculețele autosigilante și țigaretele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor. 

Comentează știrea

Zoe
20 martie 2018
Un nou Colectiv .... un loc unde te poti droga.... un loc bine camuflat

Pub Tomis! Alaturi, intr-o scara de bloc, Pubul Tomis din centrul vechi sfideaza legile? Terorizand locatarii pensionari din bloc, in subsolul cu intrare din scara blocului..... fara nicio reclama cum ca acolo ar fi ceva.... Pub Tomis... care chipurile se vrea a functiona doar la parter... a deschis o improvizatie... unde se strang zeci se elevi care par drogati

Haralambie
20 martie 2018
Tineri pusi in pericol... subsolul PUB Tomis fara Autorizatie ISU

Se pare ca autoritatile dorm! Camuflaj pe fata, pentru tinerii care se drogheaza intr o scara de bloc! Pensionarii care locuiesc in bloc au facut deja apel la politie! ! Droguri, droguri... tinerii intra in grupuri grupuri.... !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3346 secunde