€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Tineri prinși când încercau să vândă un kilogram de cocaină. Ar proveni din încărcătura eșuată în Marea Neagră

Ştire online publicată Sâmbătă, 15 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Sursa foto: digi24.ro
Tineri prinși când încercau să vândă un kilogram de cocaină. Ar proveni din încărcătura eșuată în Marea Neagră - zdc2n2nimmzjntfhzdrhztdky2nmzdi2-1560608649.jpg
Procurorii DIICOT din Timișoara au destructurat o rețea de trafic de droguri care aproviziona cu stupefiante piața din Craiova, județul Dolj, și din alte câteva orașe din zona Olteniei și care încerca să pătrundă în Timișoara. Patru tineri au fost prinși când încercau să vândă un kilogram de cocaină, iar anchetatorii nu exclud posibilitatea ca marfa să provină din încărcătura de cocaină răsturnată în Marea Neagră și ajunsă pe litoral, scrie digi24.ro

Procurorii DIICOT Timișoara au organizat un flagrant în județul Dolj, pentru destructurarea rețelei care se ocupa cu traficul de droguri.

Patru tineri din orașul Băilești au fost prinși când încercau să vândă un kilogram de cocaină. Ei aprovizionau piața din Craiova cu stupefiante și încercau să își vândă marfa și la Timișoara.

Cei patru tineri au fost prinși, noaptea trecută, în timpul unei tranzacții, într-un hotel aflat la marginea Craiovei. Aceștia au fost duși, la audieri, la sediul DIICOT Timișoara. Ei vor fi cercetați pentru trafic de droguri de mare risc.

O tonă de cocaină a eșuat în Marea Neagră

Anchetatorii spun că nu exclud ca marfa să provină din încărcătura de o tonă de cocaină care s-a răsturnat în Marea Neagră în urmă cu câteva luni și a ajuns pe litoralul românesc.

În aprilie, o amplă operațiune de căutare de droguri pe litoral a fost desfășurată de polițiști, după ce au fost găsite pachete cu droguri pe plaje și pe mare.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6352 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3872 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7358 secunde