Tineri morți pe șosea, după o depășire în viteză a unei mașini de Armată. Militarii au fost răniți grav

2486
5

Articole de la același autor

Un cuplu și-a pierdut viața, ieri dimineață, în apropiere de Cernavodă, după ce mașina în care se aflau a fost izbită în plin de un autoturism al Ministerului Apărării Naționale. În urma impactului teribil, cele două autoturisme au ricoșat într-un TIR. Pompierii au scos dintre fiarele contorsionate patru persoane, doi militari răniți și corpurile neînsuflețite ale celor doi tineri. Elicopterul SMURD a intervenit la fața locului, iar militarii au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Constanța. 


Potrivit șoferului de TIR, autoturismul Dacia Logan rula cu o viteză foarte mare pe DN 22 C, pe raza localității constănțene Ștefan cel Mare. Militarii s-ar fi băgat în depășire, deși conducătorul mastodontului i-ar fi averztizat să nu facă asta. 


"Mașina de armată venea cu viteză, i-am dat semnal stânga, pentru a nu mă depăși. M-au depășit cu viteză și s-a izbit în plin cu autoturismul care venea din sens opus și mergea regulamentar, apoi au ricoșat în mine", a precizat șoferul TIR-ului, citat de digi24.ro.


General de flotilă aeriană, intubat la spital
Doi militari au fost răniți grav în urma accidentului în care și-au pierdut viața două persoane. Unul dintre ei a suferit o fractură deschisă de femur, gambă, iar celălalt cadru militar a suferit un șoc hipovolemic. Ambii au fost transportați la Spitalul Județean Constanța și se află intubați. 


"Comandantul Bazei aeriene 86 Fetești «Gheorghe Mociorniță», generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, a fost rănit într-un accident produs în jurul orei 12.30, pe DN 22 C, între localitatea Ștefan cel Mare și municipiul Constanța. În accident a mai fost rănit și plutonierul major Dan Nica, șoferul autoturismului militar. 


Militarii, care se deplasau de la Fetești spre Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, au primit primele îngrijiri la fața locului de la echipaje ale SMURD și sunt transferați la unități medicale. Cauzele producerii accidentului vor fi stabilite de o comisie de anchetă", a transmis MApN într-un comunicat de presă. Unul dintre militari a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD. Alte două persoane și-au pierdut viața în urma accidentului.


"Am aflat despre nefericitul accident petrecut pe raza județului Constanța, în care au fost implicați doi militari ai noștri. La fața locului, au primit primele îngrijiri medicale și au fost transferați către unități medicale. Urmăresc cu atenție evoluția de sănătate a acestora și le doresc însănătoșire grabnică", a fost mesajul transmis de Gabriel Leș, ministrul Apărării Naționale.


Cine sunt tinerii decedați în accident
Emilian Remy Ovezea și Alexandra Zamfir sunt cei doi tineri care au murit pe loc în urma accidentului teribil de pe DN 22C. Cuplul a primit nenumărate mesaje din partea prietenilor și apropiaților. 


"Dumnezeu să vă ierte suflete frumoase. Ați fost împreună mereu și ați murit împreună pe veci", "Dumnezeu să te ierte prietene, prea devreme ne-ai lăsat" și "Îmi pare nespus de rău de ceea ce s-a întâmplat și că ai plecat așa de repede dintre noi", sunt doar câteva dintre mesajele primite pe site-urile de socializare. 


Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța nu a transmis vreun punct de vedere în care să explice împrejurările în care s-a produs accidentul. 


Comentează știrea

Gaby meclan
26 ianuarie 2017
Paraziții bugetivori

Li s-a urcat nato la cap...o sa se urce cu fregatele pe noi,doar urmează marina la S M G...

Murphy
26 ianuarie 2017
Probabil

Probabil tu esti sofer de tir, nesimtit ca orice sofer de tir, care, cand este depasit, accelereaza si mai tare, in loc sa franeze sa fie depasit, bulangiilor ce sunteti !

Răspuns la: Paraziții bugetivori
Adăugat de : Gaby meclan, 26 ianuarie 2017
Li s-a urcat nato la cap...o sa se urce cu fregatele pe noi,doar urmează marina la S M G...
Mos Ion
26 ianuarie 2017
Murphy, mare nesimtit esti !

Cred ca faci parte din aceeasi tagma , cea a criminalilor rutieri ! Soferul TIR-ului a si declarat ca ...i-a pus semnal stanga militarului ca sa realizeze faptul ca depasirea era extrem de riscanta , catastrofala ...omul , soferul camionului a realizat cu cateva secunde inainte ce urma sa se intample , dar cretinul nu a inteles nimic....ca si tine Murphy , se credea regele soselelor ,s a simtit ofensat si a gandit cu voce tare .... ''un alt sofer de TIR neimtit '' ! Pacat ca au murit nevinovati din prostia unui inconstient , pacat ca avem ''oameni '' de genul lui Murphy printre noi ! Apropo , am vazut nenumarate faze in care acesti ''idioti cu TIR '' au salvat vieti !

asa conduc
26 ianuarie 2017
astia de la armata

sa-i fereasca altii, au intrat cu loganul ala ca o torpila in tinerii astia, vai de sufletele lor. Bine ca ati dat numele cirminalului Dan Nica, sa-l stie lumea.

Victoras de la oras
26 ianuarie 2017
Titlul anapoda

Din titlu se intelege ca tinerii au depasit in viteza o masina de armata ! Cuvantul armata nu se scrie cu litera mare . Se trece repede peste moartea celor doi tineri NEVINOVATI , dar se face mare caz de faptul ca au fost raniti cei vinivati !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5235 secunde