Tineri jandarmi, la început de carieră militară

79
Tineri jandarmi, la început de carieră militară - dscn7929-1405329809.jpg

Articole de la același autor

Șase subofițeri din promoția 2014 ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni au fost încadrați la Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța. Ceremonia de numire în funcție a celor șase subofițeri a avut loc ieri la sediul instituției.

Subofițerii au fost prezentați personalului unității, după care au fost incluși într-un program de pregătire, cu activități de însușire a responsabilităților specifice misiunilor pe care le vor executa. După această primă perioadă de acomodare, aceștia vor fi repartizați la subunitățile operative din care fac parte și vor participa la menținerea ordinii publice pe litoralul Mării Negre.

Comandantul unității, colonelul Mircea Seceleanu, i-a asigurat pe tinerii subofițeri de sprijinul său, i-a felicitat și le-a dorit succes în activitatea pe care o vor desfășura în cadrul unității.

Cei șase subofițeri sunt sg. maj. Ilie Tătărășanu, sg. maj. Vasile Traistă, sg. maj. Petrică Lupu, sg. maj. Alexandru Doroftei, sg. maj. Ioan Cureliuc și sg. maj. Rareș Rudei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3624 secunde